Akciófigyelő: Az Epic Games Store mellett a Steamen is ingyenes egy játék

Akciófigyelő: Az Epic Games Store mellett a Steamen is ingyenes egy játék

Csak imitált ideig él az ajánlat, ezért mindenképp csapjatok le az ingyenes steames játékra még ma.

Az Epic Games Store-on egy remek akciójátékot húzhattok be ingyen, azonban nem kell aggódnotok akkor sem, ha a Steamet részesítitek előnyben. A világ legnépszerűbb videójátékos áruházából ingyen tölthetitek le a Red Wings: Aces of the Sky repülős játékot, azonban siessetek mert az ajánlat csak ma éjfélig érvényes!

Red Wings: Aces of the Sky

A limitált ajánlat keretében több, mint 5000 forintot spórolhattok azzal, hogy a fiókhoz adjátok a 2020-as akció-repülős programot. Az All in! Games játékában a legendás Red Baron felett is átvehetitek az irányítást, amivel az I. Világháború égi csatáiban harcolhattok az ellenséges gépekkel. Ha nem szeretnétek mindig csak Manfred von Richthofen bőrébe bújni, arra is van megoldás, ugyanis 12 egyedi harci masinával szórhatjátok a golyókat. Egyjátékos módban, valamint helyi többjátékos módban egyaránt belevethetitek magatokat az akció közepébe. A szóló kampányban 50 küldetés vár rátok, sőt tesztelhetitek a tudásotokat és ügyességeket különböző kihívásokban. 

A Red Wings: Aces of the Sky március 27-én 0:00-ig érhető el ingyenesen, ha eddig az időpontig hozzáadtátok a fiókotokhoz, akkor örökre megmarad és bármikor játszhattok vele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Földön, vízen, vagy levegőben szeretsz harcolni a háborús játékokban?