Akciófigyelő: Egy nagyszerű cyberpunk játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games

Akciófigyelő: Egy nagyszerű cyberpunk játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games

Több díjjal kitüntetett cyberpunk kalandjátékot húzhattok be nulla forintért hamarosan az Epic Games Store oldalán.

Elég változatos igényeket képes kielégíteni az Epic Games Store, ha az ingyenes videójátékokról van szó. Jelenleg a Creature in the Wellt tölthetitek le nulla forintért, jövő héten azonban éles stílusváltás következik, ugyanis a Tales of the Neon Sea következik a sorban.

Tales of the Neon Sea

A Palm Pioneer fejlesztőcsapat 2018-as videójátéka egy elfeledett korba repít vissza, amikor a pixeles grafika és a point-and-click még kéz a kézben járt. A nyomozásra és fejtőrökre épülő játékmenet tökéletesen hozza azt, ami elvárható tőle, a színes világ, a remek karakterek csak további érvek amellett, hogy miért érdemes adni neki egy esélyt. A vizuális megvalósítása kivívta a játékosok és a kritikusok bizalmát, ennek köszönhetően Steamen a "nagyon pozitív" kategóriában találkozhattok vele. Rex irányításával olyan bűncselekményeket oldhattok meg a cyberpunk világban, amelyek egy nagyon különös végkifejlet felé vezetnek.

Az akciós Tales of the Neon Sea játékot április 1-jén, délután 5 órától adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a nyomozós játékokat?