Egy érdekes elmélet szerint a Crew skinek a Fortnite szezonok tematikáját követik

Egy érdekes elmélet szerint a Crew skinek a Fortnite szezonok tematikáját követik

Egyelőre stimmel az irány, az Epic Games pedig szereti alig feltűnően kötni egymáshoz a szálakat.

Tavaly év végén egy remek kis tartalom csomaggal állt elő az Epic Games a Fortnite Crew személyében. A működését már valószínűleg senkinek sem kell különösen bemutatni. Hónapról hónapra egy exkluzív skinnel állnak elő, mely csak a Crew-ból szerezhető meg. December óta már az ötödik skinről rántotta le a leplet az Epic Games, az FNJPNews oldal pedig meglátott bennük egy lehetséges rendszert. Az elmélet szerint az Epic a Crew skineknél a Fortnite szezonok tematikáját követi. Íme képen a lényeg:

A Chapter 1 - Season 3 az űr tematikájára épült, a Season 4 a szuperhősöket ültette alternatív köntösbe, míg S5-ben nagy sikert aratott a róka maszkos karakter, Drift. S6-ban DJ Yonduval, az első láma fejű karakterrel aratott nagy sikert az Epic, míg S7-ben Lynx, a cicalány kapta meg a legnagyobb rivaldafényt a BP skinek közül.

A kapcsolódások már könnyen észrevehetőek, amint felhívják rá a figyelmet, így könnyen elképzelhető, hogy a májusi csomagban majd a kalóz tematikára épülő S8 továbbgondolása köszön vissza.

Szerinted tényleg ezzel a mintával dolgozik az Epic Games?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!