Új információk érkeztek a LoL-os verekedős és MMORPG játékról

Új információk érkeztek a LoL-os verekedős és MMORPG játékról

Gőzerővel halad előre a LoL-os verekedős és MMO játék fejlesztése a Riot Games égisze alatt.

Fejlesztési szakaszban van a Project L, a League of Legends karaktereire épülő verekedős játék. Ez nem újdonság, azonban friss hírek érkeztek a projekt kapcsán, sőt a Runeterra világában játszódó MMO-val kapcsolatban is közölt egy-két új információt a Riot Games. Egyelőre még a távoli jövő homályába vész, hogy élesben mikor lehet majd kipróbálni az új LoL-os játékokat, de a jó munkához idő kell, tartja a mondás. A LoL mellett addig a TFT-vel, a Legends of Runeterrával, a Wild Rifttel és a VALORANTtal tölthetitek el kettesben a szabadidőtöket, sőt ha minden a tervek szerint halad, akkor 2021-ben érkezik a Ruined King: A League of Legends Story.

Project L, avagy jön a tesztfázis

Egy nagyon árulkodó kérdőívet küldött szét a Riot Games Los Angeles környékére. Ebben egy verekedős játékról kérdezik a kitöltőt, sőt még azt is megtudakolták, hogy mikor van egy kis szabadideje a kiválasztottnak. Ez még nem garancia arra, hogy hamarosan alfatesztelhetnek a Los Angeles-i körzet gamerei, de nagyon hasonló módszerrel választotta ki a Riot Games, hogy kiket kéne leültetni először a VALORANT elé.

"World of Runeterra", hírek a LoL-os MMO-ról

2020 decemberében röppentek fel a pletykák arról, hogy elkezdett dolgozni a várva várt MMO-n a Riot Games. Ha beütitek a böngészőbe, hogy http://www.worldofruneterra.com/, akkor átirányítanak titeket arra az aloldalra, ahol grafikusokat és fejlesztőket keresnek a projekthez. Az MMORPG innentől kezdve nem egy kósza álom, hanem a valóság, amely milliónyi gamert ülthethet majd le a képernyők elé. A megjelenési dátumról inkább ne kérdezzétek a Riotot, teljesen esélytelen, hogy az elkövetkezendő pár évben már játszható legyen a "World of Runeterra", mivel egy minőségi MMORPG fejlesztése a legoptimistább becslések szerint 5-7 év legalább.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik játékot várod jobban?