Új paramétereket és HD modellt is kapott az új kínai tier X-es tankvadász

Új paramétereket és HD modellt is kapott az új kínai tier X-es tankvadász

A 114 SP2 egy teljesen új, forgótornyos kínai tankvadászként kerül be a játékba, aminek most új paramétereket és HD modellt is adtak.

A 114 SP2 egy teljesen új tier X-es kínai tankvadászként kerül be a játékba az 1.12.1-es frissítéssel, és mint megszokott lehet a veterán játékosok számára, úgy ezúttal is kisebb módosítások történtek a paramétereiben, továbbá a HD modelljét is megkapta. Az egyik legfontosabb változtatás, hogy a repeszromboló lövedék sebzése 840-re csökken 950-ről, továbbá a toronyfront 175 milliméterről 135 milliméterre csökken.

Sajnos még mindig nem tudni, hogy a tankvadász milyen formában kerül be a játékba, ugyanakkor nagyon bízunk benne, hogy egy viszonylag könnyen megszerezhető tankvadász lesz. Talán egy közelgő CW kampány jutalma vagy épp egy új Kötvény Boltos harckocsit üdvözelhetünk a személyében?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.