Éles az 1.12.1-es frissítés teszt szerverének első fázisa

Éles az 1.12.1-es frissítés teszt szerverének első fázisa

Alig észrevehető változásokat hoz a World of Tanks 1.12.1-es frissítése.

Az 1.12.1-es frissítés egyelőre vérszegény módosításokat vonultat fel, amiben elsőkörben a tankvadászok mesterlövész mód alatt történő test rögzítés funkciójához adnak egy új elemet, így minden másodperc számít felkiáltással a menüben beállíthatjuk automatikusról manuálisra, ha jelenleg problémát okoz ez a beállítás.

Jelenleg vissza kell váltanod árkád nézetbe, majd ismét mesterlövész módba a módosításhoz, ami a csata hevében értékes másodpercekbe kerülhet, így az opció kikapcsolásával minden tankvadász a svéd tankvadászokhoz hasonlóan fog működni. Továbbá érdemes kitérni arra is, hogy a tüzérségnél ez az opció nem lép életbe.

Az X lenyomásával minden helyzetben válthatunk, amihez innentől egy hang- és fényjelzés is társul. Ami talán a legmeglepőbb, hogy a 114 SP2 is bekerül a játékba, ami egy új tier X-es kínai páncélvadász lesz, de egyelőre még nem tudni, hogy mit kell tenni a megszerzéséhez.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.