Akciófigyelő: Csapjatok le még ma ingyen a  vikinges Lemmingsre

Akciófigyelő: Csapjatok le még ma ingyen a vikinges Lemmingsre

Egy remek kis játékot húzhattok be ingyen, amelynek hangulatában a Lost Vikings, játékmenetében a Lemmings köszön vissza.

Ismét kiárusítást tart az Indiegala oldala, ezúttal teljesen ingyen lehet a tiétek a Dwarflings. A Lemmings játékmechanikájára épülő stratégiában az ujjaidat és az agytekervényeidet egyaránt magas fordulatszámon kell pörgetni, mivel egyetlen hiba is végzetes lehet.

Dwarflings

Vikinges Lemmings? Gyakorlatilag igen. A cél nem más, mint a valós időben mozgó törpék irányítása úgy, hogy csak a sebességüket és képességeiket tudod befolyásolni. A terraformálás mellett az ellenséges karakterek legyőzése okozhat fejtörést, de itt kerülnek képbe a segítségek képességek formájában. Egyszerűnek tűnik, de korántsem az, tényleg kihívást jelent teljesíteni az egyre nehezedő pályákat. A Starwind Games 2017-ben megjelent indie játéka nem akarja megváltani a világot, egyszerűen a Lemmings örökségét gondolta újra. Mindössze 80 MB-os az egész program és egy Intel Celeron képen is elfut, ezért ajánlott régebbi hordozható számítógépekre, hogy egy-egy utazás során garantáltan repüljön az idő.

A Dwarflings megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni és indulhat is az ásás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál valaha a Lost Vikingsszel?