Nem hiszitek el hogyan használja billentyűzetét a TSM VALORANT és Fortnite játékosa

Nem hiszitek el hogyan használja billentyűzetét a TSM VALORANT és Fortnite játékosa

Mert a WASD már lejárt lemez.

Legyen szó akár CS:GO-ról, VALORANTról vagy Fortnite-ról, mi az amivel minden játékosnak muszáj lenne kezdenie első ismerkedését a játékkal? Természetesen a beállítások. Grafika, egér és adott esetben akár billentyűzet is.

Az egerünk beállítására bármennyi időt rá tudunk szánni, míg a billentyűk kiosztásokról sokan elfeledkeznek. Alapesetben például a legtöbb játékban a CTRL gomb a guggolás, de sokan használják helyette inkább a C-t. Sőt, olyan is van, aki a WASD gombokat is a kukába dobta.

Például Ali "Myth" Kabbani, a Twitch egyik legnépszerűbb streamere, valamint a TSM Fortnite és VALORANT játékosa. Pár napja sokkolta rajongóit egy rövid videóval, amiben bemutatja, hogy hogyan is használja a billentyűzetét. Myth az R gomb helyett a 4-essel reloadol, a shifttel guggol, a WASD helyett pedig a 2QW3 gombokkal mozog.

Meglehetősen egyedi és furcsa setup, főleg hogy pont az ellenkezője a KNM, setupnak. A KNM, beállításokat viszonylag sokan használták a '90-es és a 2000-es években, mégpedig azért, hogy egyenes billentyűzet mellett ne kelljen nagyon kifordítani a csuklójukat. A KNM, gombok tökéletesen egyenes helyzetben tartotta a kezünket. Itthon KODIAK volt ennek a beállításnak a legnépszerűbb használója és talán még a mai napig is így játszik.

a WASD és a KNM, beállítások közötti különbség

Te milyen beállításokat használsz? Van valami furcsa, sokak számára megszokhatatlan billentyű beállításotok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!