Akciófigyelő: Teljesen ingyen tölthető a kultikus FPS

Akciófigyelő: Teljesen ingyen tölthető a kultikus FPS

A GOG.com oldalán nem kell fizetnetek a kultikus akciójátékért.

Hamarosan itt van a húsvéti hosszú hétvége, ezért érdemes már előre betárazni azokat a videójátékokat, amelyekkel eltölthetitek a hosszú órákat. A kellemes szórakozást tökéletesen megalapozza a GOG.comról nulla forintért megszerezhető XIII, a 2000-s évek elejének kultikus akciójátéka.

XIII

A történet szerint meggyilkolták az Egyesült Államok elnökét, az egyetlen gyanúsított, akit üldöz az FBI, a CIA és az alvilág nem más, mint te. Sajnos az amnézia nem segít abban, hogy kiderítsd mi is történt valójában. Egy kulcs, egy fegyver és egy titokzatos tetoválás áll rendelkezésedre, hogy tisztázd a neved és elkapd a valódi elkövetőt. A 2003-as eredeti változat egy remek FPS-nek számít még tizennyolc év távlatából is, a Ubisoft Paris Studio kitett magáért. A 2020-as remake-et felejtsétek el, csak az eredeti éri meg az időt, amit rászántok a játékra.

A XIII megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az GOG.comra, majd felkeresni a játék oldalát. Csak rá kell nyomni a "Go to Giveaway" gombra, majd a "Yes, and claim a game-mel" máris a tiétek a játék. Az akció limitált ideig, április 1-jén 15:00-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már az XIII játékkal?