Gengszter kacsával és újabb anime skinekkel készült az Epic Games - v16.10

Gengszter kacsával és újabb anime skinekkel készült az Epic Games - v16.10

Ez a húsvét nemcsak a cuki skinekről fog szólni.

A mia napon landolt a Fortnite v16.10-es frissítése, ami egy jó adag skint, és persze egyéb érdekességeket hozott el a játékosok számára. Vegyük sorra a legfontosabb újdonságokat!

Skinek, versenyek

Az Epic Games húsvét alkalmából újabb számos kozmetikai kiegészítővel készül, melyek közül a legextrémebb, Webster akár ingyen is megszerezhető az április 2-án megrendezésre kerülő Spring Breakout Cupon.

Persze más skinekkel is készültek a fejlesztők erre az alkalomra, a lenti képen látható pickaxe ráadásul ingyenes lesz, az április elsején megjelenő Legendary küldetés teljesítésével lehet megszerezni.

A húsvéton felül viszont más skinek is érkeznek majd, a leakerek például újabb anime outfiteket is találtak, melyek bundle-ben lesznek elérhetőek.

De több korábbi outfit is bekerül majd egy csomagba.

Fegyverek, eszközök

Hozzáadták a játékhoz a Recycler fegyvert, amit már a szezon trailerében is láthattunk. Ez a nehézfegyver egyedi tölténnyel rendelkezik, szemetet lő ki és rikaságtól függően 75-83 között sebez ellenfelekre. Egyelőrea fájlok között bukkant fel, nem biztos, hogy ténylegesen megtalálható a játékban.

Ezenfelül a Primal Shotgun nerfen esett át, most már lassabban lő, a craft hozzávalók pedig a talajon is megtalálhatóak lootként.

Raptorok

Végül pedig a frissítés egyik kiemelt szereplői a raptorok, akiket már nagyon vártak a játékosok. A tojások környékén fellelhetőek az állatok, és megszelidíthetőek, viszont lovagolni nem lehet rajtuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!