A Cloud9 ex-irányítója is VALORANTra válthat?

A Cloud9 ex-irányítója is VALORANTra válthat?

ALEX már mintha csak a VALORANTtal foglalkozna.

Sajnos pár napja voltunk kénytelenek beszámolni arról, hogy hiába a lelkesedés és a nagy tempó, az új Cloud9 ismét a falban végezte. Feloszlott a C9 HenryG-féle CS:GO csapata és egy darabig nem is valószínű, hogy új játékosokat szerezne a Major győztes szervezet.

Azóta mindenki azt találgatja, hogy hol folytathatják a játékosok? Floppyt, Xeppaat és meziit többen a VALORANTban képzelik el, es3tag nagy kérdőjel, míg ALEX irányítóként könnyen találhat magának új otthont. YNk szerint a mouz például remekül járna a brit irányítóval.

Ezzel szemben a valóság az, hogy pont ő lehet az, aki a CS:GO helyett a VALORANTban folytatja majd. Mostanában a saját Twitch csatornáján is sokszor előkerült a játék, de ami még ennél is beszédesebb az a VALORANT Champions Tour Stage 2 első hetének nyílt selejtezője. A "Bref" nevezetű ötös is indul majd a kvalin, ők pont azon a napon regisztráltak be, amelyiken a C9 szétesett, a csapatot pedig pontosan az ex-C9 IGL, ALEX vezeti majd.
Persze amíg nem jelenti be hivatalosan, hogy magára hagyja a CS:GO-t, addig nem érdemes messzemenő következtetéseket levonnunk. Az viszont biztos, hogy ALEX próbálkozik a Riot játékával is és könnyen lehet, hogy abban találja majd meg a számításait.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!