Bajban van a FunPlus Phoenix - Koronás a csapat egyik húzóembere

Bajban van a FunPlus Phoenix - Koronás a csapat egyik húzóembere

Két nap és folytatódik az EPL, suNny pedig beteg.

Sokunk meglepetésére, a FunPlus Phoenix csapata belőtte magát az ESL Pro League rájátszásába, olyan alakulatokat vertek el a csoportkörben, mint a Renegades, az OG vagy a BIG. Pedig az FPX felállása jelenleg nem is teljes, STYKO, maden, zehN és farlig mellé suNny ugrott be, de kizárólag az EPL idejére.

A fiatal finn meglepően jól teljesített az új csapatban, az FPX egyik húzóembere volt a legtöbb meccsen. Két nap és itt a rájátszás, ráadásul az FPX rögtön az első napon kezdi majd a játékot, azonnal a Furia ellen. Normálesetben sem lennének könnyű helyzetben, a brazilok erősek, de most a koronavírussal is meg kell küzdeniük.

SuNny, a csapat beugrója és egyben jelenlegi egyik legerősebb játékosa elkapta a koronavírust. Saját bejegyzésében adott erről hírt, ahol azt is elmondta, hogy a tesztje pozitív lett, ízeket és szagokat már egyáltalán nem érez, de egyébként komolyabb tünete nincs. 

A vírus okozta, sokszor súlyos láz azonban kiszámíthatatlan. Reméljük, hogy suNny komolyabb gond nélkül átvészeli a betegséget és az nem lesz kihatással sem az egészségére, sem a játékára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!