Pár nap és kezdődik az EDC 3. szezonja - Íme a Budapest Five csoportja

Pár nap és kezdődik az EDC 3. szezonja - Íme a Budapest Five csoportja

Ismerős ellenféllel szemben kezdjük majd a csoportkört.

Sajnos a Békéscsabai E-sport Egyesületnek nem sikerült belőnie magát a fő eseményre. Meghívást kaptak az EDC 3. szezonjának zárt selejtezőjébe, de az edzőjükkel voltak kénytelenek játszani, ráadásul pont az ellen a DBL Poney ellen, akik aztán a továbbjutók között végeztek.

Hazánkat így a Budapest Five képviseli majd a versenyen, akik hasonlóan az első két szezonhoz, most is meghívást kaptak. Ha lesz azonban eltérés az eddigi két felvonáshoz képest, akkor az reméljük a csapat eredményeiben látszódik majd meg.

Eddig mindkét alkalommal a legjobb 8 közé tudott bejutni a magyar csapat, annál tovább még nem. Először azonban a csoportból kell kijutnia minden csapatnak, így a BP5-nak is. Nem lesz könnyű, de talán kaphattunk volna nehezebb csoportot is.
A Sangalt vertük már korábban, pont az EDC előző felvonásában. Akkor voltak ugyan szép köreik, de összességében végig uralta a meccset a Budapest Five. Velük ismét megmérkőzhetünk majd, akárcsak a Tarczynski Teammel, akiket az ESEA 36. Advanced ligájának alapszakaszában vertünk 16-7-re Nuke-on.

A csoport legnagyobb falatja egyértelműen a SINNERS lesz. Ellenük pont a napokban szenvedtünk vereséget az ESEA Advanced rájátszásában. Remek formában van most a cseh csapat, de az ESEA mérkőzés talán segít majd a Budapest Five-nak, hogy az EDC keretein belül már ők kerüljenek ki győztesként a meccsből.

Az Esport1 természetesen élőben követi majd a csapat menetelését, első meccsükre április 16-án kerül majd sor, ismét a Sangal ellen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!