Stream: Ezek voltak az elmúlt hónap legnézettebb Twitch csatornái

Elképesztő mennyiségű órát töltenek az emberek azzal, hogy kedvenc tartalomgyártójukat nézzék élőben.

Megérkeztek a legfrissebb Twitch statisztikák, amelyekből kiolvasható, hogy ki uralta márciusban a világ legnépszerűbb streaming platformját. Az első helyen a koronázatlan király foglal helyet, mögötte azonban elég szoros a verseny. A tartalomgyártókat imádják a nézők, akár alszanak, akár ébren vannak.

Legnézettebb Twitch streamerek márciusban

10. Trymacs

Az egyetlen német nyelvű tartalomgyártó a top 10-ben, aki mindennel játszik, amihez épp kedve van. Fortnite, It Takes Two, Fall Guys és Satisfactory egyaránt pörgött nála, de a Just Chattingbe sorolt gyűjtögethető Pokémon kártyák kibontása abszolút vitte a prímet.

9. loud-coringa

A portugál videós főleg GTA RP-t streamelt, amelyet egyszerűen nem tudnak megunni a rajongói. Volt olyan pillanat, amikor 143 870-en egyszerre figyelték, hogy kedvenc streamerük éppen milyen kalandba keveredik.

8. RanbooLive

A világ legnépszerűbb Minecraft tartalomgyártója minden napra készül valami újdonsággal. Angol nyelvű adásait átlagosan 83 709-en követték az elmúlt egy hónapban.

7. shroud

Az FPS játékok fenegyereke VALORANTban találta meg az örömét az elmúlt hetekben, de alkalmanként a DayZ-t és a Rustot is elővette. Mindenről megvan a markáns véleménye, nem fél beszólni a fejlesztőknek, miközben az egyik legjobb a világon, ha lövöldözős játékokról van szó.

6. NICKMERCS

A Fortnite már csak a második NICKMERCS listáján, az első helyet átvette a Call of Duty: Warzone, amelyet átlagosan napi 6 órában közvetít. Az átlagos nézőszáma nem annyira kiemelkedő a top 10 Twitch streamer között, cserében jóval többet élőzik, mint néhány versenytársa.

A top 5 legnépszerűbb Twitch tartalomgyártót a következő oldalon találod meg!

5. summit1g

Summit1g nem variálja túl a dolgokat, kizárólag Grand Theft Auto V RP-vel tölti a munkaidejét. Naponta akár 8 órában is képes tartani a színvonalat, ezzel befért a top 5-be.

4. ESL_CSGO

Elindult az ESL Pro League 13. szezonja, rögtön mindenki odaült a képernyőn elé, hogy a világ legjobbjainak ütközeteit nézze. A meccseket magyarul is követheted az esport1tv Twitch csatornán. 

3. ludwig

Ludwig egy különleges kihívásba kezdett, amely arra épült, hogy nem állítja le az adást, amíg kapja a subokat, biteket, támogatásokat. A subathon során tízezrek nézték, ahogy épp alszik, miközben folyamatosan érkeztek a befizetések a népszerű streamer számlájára.

2. Gaules

Az ex-profi CS:GO játékos 2,6 millió feliratkozóval rendelkezik, ő a legnépszerűbb portugál nyelvű videós Twitchen. Általában CS:GO-t közvetít, de mostanában a FIFA 21-ben próbálja megtalálni a szerencséjét. 0-24-ben megy nála a műsor, ezért nem véletlen a második hely.

1. xQcOW

A legnézettebb Twitch streamer kérdés nélkül Félix Lengyel, azaz xQc. Átlagosan 78 000-n követik az adásait, amelyet napi 11 órában képes prezentálni a nézők felé. GTA RP mellett elég sokat Minecraftozott, a speedrun próbálkozásait imádják a rajongói.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál külföldi streamereket nézni?