Ő lehet majd az OG új, ötödik játékosa?

Ő lehet majd az OG új, ötödik játékosa?

Valószínűleg pár napon belül eldől, hogy ki is az új OG játékos.

Február vége óta nem teljes az OG felállása. A sok hónapnyi sikertelenséget nem vészelte át az ötös, először NBK-t, majd ISSAA-t tették kispadra. A francia sztár helyére már leigazolták a dán nikot, aki néhány meccs erejéig már játszott is a csapattal, az OG alakulata azonban még mindig nem teljes.

Egyes hírek arról szóltak, hogy a lengyel MICHU érkezhet majd a csapathoz, most azonban egy másik játékos is képbe került. A HLTV forrásai szerinte MICHU bár továbbra is versenyben van, mellette azonban ott van az izraeli Shahar "flameZ" Shushan is.

FlameZ jelenleg az Endpoint csapatát erősíti, tavaly szeptemberben érkezett a brit szervezethez. A csapat nem tudta még megvetni a lábát a tier 1-es elitalakulatok között, de időről időre meg tudják villantani, hogy milyen lehetőség is rejlik bennük. CRUC1AL és flameZ kimagaslóan erős az ötösben és könnyen lehet, hogy a mindössze 17 éves izraelire le is csap majd egy nagyobb csapat, az OG.
Egyelőre azonban még nincs eldöntve, hogy a MICHU-flameZ párosból végül melyiküket választják Aleksibék. Jövőhéten kezdődik a BLAST Premier Spring Showdown állomása, az OG is szerverre lép majd, a verseny előtti pár napban azonban le kell adniuk a fix felállásukat. Így valószínűleg még a héten eldönti az OG, hogy kit is igazol le a csapatba.

Az OG jelenlegi felállása:

  • Aleksi "Aleksib" Virolainen
  • Valdemar "valde" Vangså
  • Mateusz "mantuu" Wilczewski
  • Nikolaj "niko" Kristensen
  • Casper "ruggah" Due (edző)

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!