Visszatérhet a Na'Vi legendás entry fraggere!

Visszatérhet a Na'Vi legendás entry fraggere!

33 éves korában térhet vissza Edward.

Az eddigiek alapján nagyon úgy tűnik, hogy 2021 a CIS CS:GO éve lehet. Remek formában vannak még a kisebb CIS csapatok is, a VP-ről, a Spiritről és a Gambitről nem is beszélve. A Na'Vit direkt nem említjük most, mert ők mintha pont elindultak volna lefelé a lejtőn.

A mostani éra ugyanakkor sokaknak jelenthet motivációt, még az olyan nagy veteránoknak is, mint a Na'Vi ex-játékosa, Ioann "Edward" Sukhariev. Edward közel 8 éven át volt a Na'Vi egyik oszlopos tagja, neve gyakorlatilag már egybe is olvadt a csapatéval, egészen visszavonulásáig. 2019 nyarán kikerült a Na'Vi kezdőjéből, karrierjét pedig nem tudta folytatni a Winstrike és a selectah színeiben sem. Most viszont fordulhat a kocka.
Egyes források szerint Edward éppen a visszatérést tervezi, de nem a Na'Vihoz. Valószínűleg egy teljesen új selectah felállást épít majd, méghozzá úgy, hogy entry fragger helyett ezúttal irányító lesz. Kíváncsian várjuk, hogy a most 33 éves Edward valóban visszatér-e a profi CS:GO-hoz és ha igen, akkor vajon milyen felállással? Rengeteg a tehetséges fiatal CIS játékos, sok jó csapatok össze lehetne rakni a régiójukból.

Ezt olvadtad már?

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!