Szerződésszegés miatt elveszítette CS:GO csapatát a Winstrike

A játékos fogták magukat és egyszerűen leléptek.

Egyik percről a másikra robbant ki a botrány a Winstrike körül, ami persze csak nekünk volt hamari. A játékosok valószínűleg hónapok óta szenvedtek a csapat kötelékében és most telt be az a bizonyos pohár. 

Adott egy viszonylag nagy nevű orosz szervezet, aminek CS:GO csapata már éppen a fejlődés rögös útjára lépett. Egyre rangosabb versenyeneken vettek részt, egyre feljebb kúsztak a HLTV ranglistáján. Viszonylag fiatal ötös volt még, sokat cserélgettek tavaly a csapat pedig csak idén januárban állt össze. A nehézségek ellenére sikerült felépíteniük egy javarészt fiatal tehetségekből álló alakulatot, ami előtt nagy jövő állhatott volna.

Nem véletlen a feltételes mód, hiszen a Winstrike játékosai és edzője tegnap fogták magukat és leléptek a csapattól. Sok részletet nem árultak el a döntésükről, a szerződésükben foglaltak folyamatos megszegésére hivatkozva hagyták el a Winstrike kötelékét.

Ha tippelnünk kellene, akkor valószínűleg a fizetésekkel voltak gondok az orosz szervezetnél, de persze számtalan más gond is szóba jöhet. Az ex-csapat későbbre ígér részletesebb tájékoztatás, a szervezet pedig még nem szólalt meg az ügy kapcsán. A játékosok egyelőre közösen folytatják karrierjüket, ex-Winstrike néven. Kár lenne ha eltűnnének a süllyesztőben, hiszen már a HLTV 21. helyén tanyázott a csapat, a CIS CS:GO leendő sztárjai tűnnének el, ha nem találnának maguknak új csapatot.

Az ex-Winstrike felállása:

  • Aleksey "El1an" Gusev
  • Viktor "Lack1" Boldyrev
  • Alexey "NickelBack" Trofimov
  • Vladislav "Krad" Kravchenko
  • Igor "Forester" Bezotecheskiy
  • Dmitry "hooch" Bogdanov (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!