Újabb Reboot a Friend cuccok érkeztek, de most egyedül is megszerezhetőek

Újabb Reboot a Friend cuccok érkeztek, de most egyedül is megszerezhetőek

Az Epic Games ismét kísérletet tesz arra, hogy visszacsalogasson néhány régi játékost.

Bár a Fortnite a világ egyik legnépszerűbb játéka, ez nem lehetne így az Epic Games különféle promóciói nélkül, melyek időről időre a közösség különböző szegmenseit célozzák meg. A Reboot a Friend programmal az Epic Games arra próbálja ösztönözni a játékosokat, hogy hozzanak vissza játszani egy olyan barátjukat, aki már régóta nem lépett be a fiókjába, most pedig újabb jutalmakat lehet szerezni így.

Két style-lal rendelkező csákányt, egy animált wrapet, egy glidert és egy sprayt gyűjthetnek be az elegendő pontot szerző játékosok. Fontos viszont kiemelni, hogy ezek a kozmetikai kiegészítők régóta Fortnite-ot nem látott barát nélkül is megszerezhetőek, szimplán azzal, hogy együtt játszunk valakivel a barátlistánkon.

Hogy működik?

  1. Lépj be az Epic fiókodba a Reboot a Friend oldalon
  2. Állítsd össze a squadodat
  3. Kezdjétek meg a játékot

Az első mérkőzés után, amit egy 30 napnál régebb óta Fortnite-ot nem játszó barátoddal nyomsz le, 100 pontot kaptok rögtön, minden további mérkőzésért pedig 10 pontot. Ha nincs olyan barátod, aki 30 napot kihagyott volna, nem gond, bárkivel alkothatsz egy squadot, viszont ez esetben nem jár a 100 pontos bónusz. Az összes jutalom megszerzéséhez összesen 400 pontra van szükség:

A promóció április 26-ig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!