Ax1Le szinte egymaga lemosta a pályáról az Astralis csapatát!

Ax1Le szinte egymaga lemosta a pályáról az Astralis csapatát!

Egyre több viharfelhő tart a négyszeres Major győztes Astralis felé.

Őszintén szólva, számítani lehetett arra, hogy a Gambit elveri az Astralist, de arra nem, hogy ennyire. Szinte esélye sem volt a dánoknak, akik így már hetek óta gyengélkednek. Ha ez nem lenne elég, akkor  a közösség is egyre inkább megkérdőjelezi a csapat egyes döntéseit, megnyilvánulásait. De ne szaladjunk annyira előre, nézzük mit játszott tegnap az EPL csoportkörének 4 legerősebb csapata.

Úgy tűnik, hogy az első számú dán CS:GO csapat címe ismét vándorolni fog. Gla1ve-ék rég nem látott rossz formában vannak, ellenben a Heroic tündököl. Az a Heroic, amelyik néhány nappal az EPL előtt cserélt két játékost is. Eddig remekül működik az új ötöst, az A csoportot hibátlan eredménnyel nyerték meg és nem okozott gondot nekik a NiP sem tegnap délután. Infernon, a svédek pályáján még szoros volt a küzdelem, sőt, sokáig úgy tűnt, hogy a NiP be is húzza a pályát. Végül azonban a Heroic 6 körös hátrányból is vissza tudott jönni. Nuke-on pedig már nem sok esélyt adtak a NiP játékosainak. A pálya továbbra is dán felségterület, csak már nem az Astralis, hanem a Heroic fején van a korona.

Ezt még inkább alátámasztja az, ahogyan az Astralis játszott tegnap este a Gambit ellen. Kis túlzással élve, de soha nem láttuk még ennyire pontatlannak, kapkodósnak őket, arról nem is beszélve, hogy míg nekik szemmel láthatóan nem sikerült a felkészülés, addig a Gambit nyitott könyvként olvasta a dánok köreit. Overpasson 7-et, a saját maguk által választott Infernon pedig csak 12 kört tudtak nyerni device-ék, ami az EPL bármelyik csapata ellen is nagyon kevés, nemhogy a Gambit ellen.
A Snow Sweet Snow kupán elszenvedett meglepetés vereségüket leszámítva, verhetetlen formában van a CIS csapat már hosszú hetek óta és nagyon úgy tűnik, hogy az EPL-ben sem lesz, aki megállítsa őket. Olajozottan, már-már hiba nélkül hasít a Gambit, a bitang erős egyéni megmozdulásokról nem is beszélve. Ax1Le tegnap 61-27-ben végzett a meccsen és 1.83-as HLTV értékelést kapott.
Az Astralisnak nagyon össze kell kapnia magát, ha nem akarják elveszíteni dicsőségüket, főleg, hogy egyre többen kérik rajtuk számon a korábbi ígéreteket. Hol van a gla1ve által az EPL-re beígért "új Astralis"? Hol van Bubzkji? Tetszik nem tetszik, Bubzkjit csak az esetleges továbbadás miatt tartja az Astralis, hiába ígérik hónapok óta, hogy egyre több szerephez jut majd, már ott tartunk, hogy egy-egy pálya erejéig sem kap lehetőséget.

A NiP és az Astralis, dacára a tegnapi vereségnek, még nem estek ki. Ma ismét bizonyíthatnak, de ez már az utolsó esélyük. Délután 3 órától folytatódik az ESL Pro League 13. szezonjának rájátszása, ahol a Complexity, a NiP, a Furia és az Astralis játékosai mellett, kolor, leskisson, SpeeDy és SPRAY várnak majd mindenkit.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!