"Mostantól nem csak egy pályán fogok játszani" - Bubzkji

Márciusban már egy egészen új Astralist látunk majd? 

Úgy tűnik ezúttal nem bizonyulnak igaznak a pletykák, hiába lehetett egyre több helyről hallani azt, hogy Bubzkji elhagyja az Astralist és új csapat felé kacsintgat, ebből valószínűleg nem lesz semmi. Legalábbis a fiatal dán legújabb nyilatkozata nagyon ezt sugallja.

Holnap kezdődik az IEM Katowice rájátszása, ahol még az Astralis is játékban van, bár az utóbbi napokban bekaptak néhány csúnya pofont. Ennek apropóján tartottak egy új média napot, ahol végre Bubzkji is mesélt magáról és a csapatáról.

"A Valve nem engedi a meccs közbeni cseréket az idei RMR versenyeken, így nekünk is át kellett gondolnunk a hat emberes felállásunkat és szerintem sikerült is előállnunk valami újjal. A legnagyobb különbség, hogy mostantól nem csak egy pályán fogok játszani. Nehéz a Valve megkötéseivel dolgozni, de próbáljuk megoldani a helyzetet. Ha a katowicei rájátszásban még nem is mutatjuk meg az újdonságokat, a következő versenytől, az ESL Pro League 13. szezonjától már látható lesz, hogy sokkal több munkából veszem ki a részem." - mondta Bubzkji.

Vajon kit helyettesíthet majd Bubzkji bizonyos meccseken?

Reméljük tényleg így lesz és a fiatal dán végre lemossa magáról a ráragadt "Benchzkji" gúnynevet. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz az Astralis az EPL-re, de addig is még az IEM Katowicét is be kellene fejezniük. Következő meccsük holnap lesz, amikor is a Virtus.pro csapatával mérik össze tudásukat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!