Bemutatkozott az új OG ötödik játékosa is!

Bemutatkozott az új OG ötödik játékosa is!

Íme az új OG.

NBK kispadra tétele nagy meglepetés volt az OG szurkolóknak, még akkor is, ha láthatóan ő volt a csapat leggyengébb láncszeme az elmúlt hónapokban. Helyére viszonylag hamar megtalálták nikot, az ex-Heroic játékost, nem sokkal később viszont kispadra került ISSAA is.

Helyére két kiszemeltje is volt Aleksibéknek, az egyik a lengyel MICHU, a másik az izraeli flameZ volt. Végül utóbbi játékosra esett a csapat választása, aki ezentúl nem az Endpoint, hanem az OG győzelmeinek számát növeli majd.

"Niko és flameZ érkezésével tovább tudjuk kergetni álmainkat, hogy a CS:GO csúcsára érjünk. Shahar (flameZ - a szerk.) rendkívül tehetséges és fiatal játékos, aki pontosan tudja, hogy milyen munka kell ahhoz, hogy a legjobbak legyünk. Mi a minden segíteni fogjuk őt annak érdekében, hogy elérje céljait és, hogy még inkább kiteljesedjen a szezonban." - mondta Charlie Debs, az OG COO-ja.

Az új OG debütálása jövőhéten lesz. Megújult felállással lépnek majd szerverre a BLAST Premier Spring Showdown állomásán, ahol első ellenfelük a gyengélkedő Astralis lesz.

Az OG új felállása:

  • Aleksi "Aleksib" Virolainen
  • Valdemar "valde" Vangså
  • Mateusz "mantuu" Wilczewski
  • Nikolaj "niko" Kristensen
  • Shahar "flameZ" Shushan
  • Casper "ruggah" Due (edző)

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!