Játékost cserél az EG és a Vitality is!

Játékost cserél az EG és a Vitality is!

Szinte egy időben jelentették be a váratlan híreket.

Az az igazság, hogy annyira tömött a profi CS:GO csapatok versenynaptára, hogy egyszerűen nincs jó időpont, ha esetleg cserélni akarnak. Egy-két versenyt mindenképpen be kell áldozniuk, ha új játékost akar integrálni a csapatba, sokszor pedig egymást érik a különböző bejelentések.

Így van ez ma is. Éppen csak vége lett az EPL-nek, holnap máris kezdődik a BLAST Premier Spring Showdown. A szűkös határidők miatt most két csapat felől is olyan hírek érkeztek, melyek szerint változik a felállásuk, igaz csak egyikük játszik majd a Showdownon.

Ők nem más, mint a Vitality. A BLAST Premier Spring Showdown alatt még a megszokott ötös várja majd a szurkolókat és az ellenfeleket, utána viszont RpK elköszön a csapattól, helyét új játékos veszi majd át. Legnagyobb meglepetésünkre a Vitality nem Niverát hozza vissza, hanem az a Kyojin csatlakozik majd a csapathoz, akinek jogtalan VAC banját pár napja tette semmisé a Valve.

Szintén játékost cserél majd az EG, akik bár még hivatalosan nem jelentették ezt be, a HLTV forrásai az esetek 99%-ban hitelesek. Márpedig most azt állítják, hogy az EG hamarosan kispadra teszi tarikot, helyére pedig az OG mezről frissen lecsúszott MICHU kerül majd. A csapat következő versenye jövőhét hétfőn kezdődik, addigra több, mint valószínű, hogy még több részletet is megtudhatunk.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!