Akciófigyelő: Nem egy, hanem kettő ingyenes játékra csaphattok le

Most két játékot is ingyenesen húzhattok be a készlet erejéig, kár lenne kihagyni ezeket az akciókat.

Az Indiegala oldalán folyamatosan pörögnek az ingyenes videójátékok, amelyeket a készlet erejéig szabadon letölthettek egy regisztráció után. A legfrissebb címek között megtaláljátok a Stranded in Time-ot, valamint a Runestone Keepert. A két program teljesen eltérő műfajt képvisel, ezért érdemes rápillantani mindkettőre, hátha megtetszik valamelyik.

Stranded in Time

Az időn és téren keresztül felfedezheted a titkokat Olivia irányításával, akihez csatlakozik Peter nagybácsi és Nick, az író. A logikai feladványok ötletesek, a történet kifejezetten jóra sikerült. Hatalmas csodára nem érdemes számítani, de néhány órára kellemesen kikapcsol, ha szereted a kalandjátékokat.

Runestone Keeper

A legsötétebb kazamatákban kell megküzdened a szörnyekkel, amelyeket körökre osztott harcokban küldhetsz át a másvilágra. A véletlenszerűen generált dungeonöknek köszönhetően rengeten újrajátszási lehetőségre van mód, azonban a nehézségi szint elveheti sokak kedvét. Hiába szerelheted fel hősödet a legdurvább tárgyakkal, hiába kerülöd ki az összes csapdát, a halál előbb-utóbb megkísérti karakteredet. Csak rajtad múlik, hogy milyen módon próbálod átverekedni magad a folyósokon, ahol minden sötét zugban ott rejtőzik a Gonosz.

A Runestone Keeper és Stranded in Time megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játékok oldalait (SiT, RK). Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és indulhat a kaland.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!