A HellRaisers szétesése miatt újra játékban a  Budapest Five ESEA-n!

A HellRaisers szétesése miatt újra játékban a Budapest Five ESEA-n!

Fontos meccs előtt áll a csapat, szurkoljuk ki együtt nekik a továbbjutást.

Fájó szívvel, de már elkönyveltük, hogy a Budapest Five nem jutott tovább az ESEA Advanced rájátszásából, az élet azonban osztott egy extra lapot. Ismét esélye van a magyar csapatnak a Relegationre, ehhez pedig nem más kellett, mint a HellRaisers szétesése.

A CIS csapat hosszú hónapok szenvedése után feladta, még csak új ötödiket sem tudtak találni maguknak, így pár napja bejelentették, hogy kukázták a CS:GO csapatukat. Nem intettek persze végleg búcsút a CS:GO-nak, de most ismét egy új csapat felépítésén dolgoznak. Legalábbis ez a terv, aztán reméljük, hogy jobban sikerül majd, mint legutóbb.

A HellRaisers viszont már biztos részt vevője volt az ESEA Relegationnek, ahol most így felszabadult egy hely. Eddig az Advanced top 4 csapata juthatott tovább, most viszont bővítettek a helyeken és az Advanced liga 5. helyezettje is bejut a Relegationbe. Ezért a helyért játszik majd a héten a BP5, méghozzá a Movistar Riders ellen.

Ezt olvastad már?

A héten tehát újra esélyt kap a Budapest Five a továbbjutásra, ám ehhez mindenki biztatására szükségük lesz. Nehéz ellenfél a Movistar, akik többször is megállították már a magyar csapat menetelését különböző versenyeken. Tartsatok velünk csütörtök délután, jelenleg délután 3 órára van kiírva a meccs, amit persze élőben követhettek majd az Esport1 stábjával.

A meccset ezúttal Bone DaDDy és gabesson társaságában élvezhetitek majd, a Budapest Five Twitch csatornáján és persze az Esport1 felületén is.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!