Akciófigyelő: Egy zombis FPS-t tölthettek le teljesen ingyen

A repülőgépben elszaporodtak a fertőzött utasok, itt már csak a fegyverek segíthetnek a zombik megfékezésében.

Egy pofonegyszerű alapsztorira épül az Indiegala legújabb ingyenes videójátéka, amelyet a készlet erejéig limitáltan letölthettek. A Zombies on a Plane Deluxe változatában mindenre lőni kell, ami mozog, de sajnos ennél többet nem kínál a 2016-os program.

Zombies on a Plane Deluxe

Nagyon egyszerű játékmenettel próbálta meghódítani a zombis játékok rajongóit a Shangri-La Game Studios csapata, azonban az eredmény messze nem lett tökéletes. Hiába van hat különböző játékmód, ha mindegyik ugyanazt várja el a játékosoktól. Öt karakter és három repülőgép próbál változatosságot csempészni a zombik közé, sőt még tíz eltérő fegyver is vár rátok, ami szintén növeli az élményt. Utóbbi azonban csak ideig-óráig képes kitartani, mivel ennél sokkal jobb alternatívákat lehet találni, ha mindenképp zombis lövöldére fáj a fogatok. Adhattok neki egy esélyt, de az elvárásaitokat csökkentsétek le a minimumra, akkor jól szórakozhattok egy darabig.

A Zombies on a Plane Deluxe megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és indulhat a zombihentelés.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!