Akciófigyelő: Egy hardcore akciójátékot tölthettek le ingyenesen

Akciófigyelő: Egy hardcore akciójátékot tölthettek le ingyenesen

Rengeteg robbanás vár rátok, amiért nem kell fizetni a készlet erejéig.

Sokszor éri kritika az Indiegala oldalát, hogy hiába adnak ingyenesen rengeteg játékot, azok minősége nem feltétlen lépi át a játékosok által meghatározott küszöböt. Ezúttal nem kell aggódni, egy ízig-vérig akciójátékot, a Blood Harvest 3-at tölthetitek le teljesen ingyen. A kulcsok csak limitált számban érhetőek el, érdemes sietni a bezsákolással.

Blood Harvest 3

A 2D-s akciójátékban mindent egy lapra tett fel a fejlesztő. A BekkerDev Studio célja az volt, hogy egy pörgős, akciódús ugrálós programot rakjanak össze, amelyben rengeteg a fegyver, de legalább ugyanennyi az ellenség is. A robbanások száma az egekben, a választható karakterek száma azonban megállt négynél. Összesen hat különböző helyszínt járhattok be, ahol huszonöt arénas vár rátok. A fegyverek mellett egyedi képességeket tanulhattok meg, amelyek segíthetnek a bossok elleni harcokban. Ezekből a főellenségekből összesen hatot rejtettek el a játékban, mindegyik likvidálása valódi kihívást jelent. 

A Blood Harvest 3 megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és indulhat a lövöldözés.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha 2D-s akciójátékkal?