Hirdetés

Akciófigyelő: Ezen a héten három ingyenes játékot húzhattok be az Epic Games oldalán

Nem egy, nem kettő, hanem három ingyenes játék vár rátok az Epic Games Store-ban.

Hirdetés

Viszonylag régen volt már olyan, hogy egynél több játékot kínált ingyen az Epic Games Store. Most itt van mindjárt három olyan program, amiért egyetlen forintot sem kell kifizetnetek. Limitált ideig teljesen ingyenesen lehet a tiétek a Deponia: The Complete Journey, a Ken Follett's The Pillar of the Earth és a The First Tree. A heti ingyenes Epic Games játékok megszerzéséhez csak egy regisztrációra van szükségetek, valamint arra, hogy aktiváljátok a fiókotokon a kétfaktoros hitelesítést.

Deponia: The Complete Journey

A Deadalic Entertainment 2014-ben kiadott kalandjátéka hamar meghódította magának a gamereket. A Complete Journey kiadásban rengeteg extra tartalom vár rátok, mint a fejlesztői kommentár, a hivatalos soundtrack és néhány új begyűjthető dolog. 40 órányi szórakozást ígér a program, mindenképp próbáljátok ki.

Ken Follett's The Pillars of the Earth

A 12. századi Angliába kalauzol el a Ken Follett nevével fémjelzett kalandjáték. A fejtőrök megfejtése közben megismerhetitek Kingsbridge települését, ahol azon munkálkodik a három főszereplő, hogy felépítsék az ország valaha volt legnagyobb katedrálisát.

The First Tree

Egy róka felett kapjátok meg az irányítást, aki a The First Tree felé vezető úton lesz társatok. Mindössze másfél óra alatt végigvihető a játék, ami főleg azoknak nyújthat remek kikapcsolódást, akik odavoltak a Firewatchért, a Shelterért és a Journeyért.

Az akciós játékokat április 22-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz. 

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés