4+1 borzasztó tehetséges játékos, akiket most felszabadított a Valve

4+1 borzasztó tehetséges játékos, akiket most felszabadított a Valve

Vajon Jamppi visszajön majd CS:GO-zni?

Nem hittük volna, hogy valaha ilyen lépésre szánja el magát a Valve, de mégis megtörtént. Pár napja új szabálymódosítást eszközöltek, aminek értelmében az olyan VAC banos játékosok, akik minimum 5 éve kapták az eltiltásukat, újra játszhatnak RMR versenyeken, sőt, Majorökön is!

Ez érdekes lehet jó pár VAC banos profinak a CS:GO különböző szintjeiből, de a már VALORANTra váltott játékosok is könnyedén visszacsábulhatnak a Valve játékához. Összeszedtük most azt a 4+1 játékost, akikre érvényes a Valve új szabálya és akiket mi nagyon szívesen látnák RMR versenyeken és Majorökön.

Jamppi

Talán a fiatal finn ugrott be mindenkinek elsőre, amikor a Valve bejelentette a szabálymódosítást. Jamppi, sztorija szerint sosem csalt, steam giftként vette meg a CS:GO-t egy barátjának, aki viszont csalt, a rendszer pedig mind a két profilra rárakta a bant. A gond az, hogy ezt pereskedés árán sem tudta bizonyítani, így Jamppi nemrég inkább átment VALORANTozni. A finn azóta is a Liquid csapatának tagja, most viszont szabad utat kapott a Major felé.

Vsm

Vinicius "vsm" Moreira jelenleg csapat nélkül van, az O PLANO ötösébe láttuk őt mostanában beugrani. Pedig sokáig a brazil CS egyik legtehetségesebb fiatal feltörekvője volt, aki sajnos 14 évesen, karrierje kezdete előtt összeszedett egy VAC bant. Mostantól viszont szabadon játszhat akár Majorökön is, ráadásul még mindig csak 21 éves. Nem lennénk meglepődve, ha hamarosan feltűnne valamelyik brazil ötösben, akár az MiBR-ban, akár a GODSENTben.

Ztr

Sokan nem is tudták, de a NiP jelenleg még csak beugró játékosának, a 17 éves Erik "ztr" Gustafssonnak is meggyűlt már a baja a VAC-cal. Ugyanakkor saját elmondása szerint nem ő volt az, aki 6 évvel ezelőtt csalt, hanem az ő gépét használó testvére. Az utóbbi hónapokban számtalanszor láttuk már, hogy mekkora tehetség a fiatal svéd, aki mostantól nyugodtan játszhat RMR versenyeken és Major tornákon is. Lehet, hogy ennek örömére a NiP hamarosan hosszútávú szerződést ad neki?

Dream3r

Ha nem is sok, de jó pár bolgár játékos jutott már fel a tier 1-be az évek alatt. Elég ha csak poizonre vagy CeRqre gondolunk. Volt idő, amikor Simeon "dream3r" Ganevnek is hasonló karriert jósoltak, ami végül nem jött össze, legalábbis eddig. Bár most rendkívül ígéretesnek tűnik dream3r és a Team Fiend csapata, sok munka vár még rájuk, ha a legjobbak között akarnak lenni. Dream3r 2014-ben kapott VAC bant, ami most szintén elévült a Valve szabályzatának értelmében.

Torzsi

Végül, de nem utolsó sorban ne feledkezzünk meg Torzsás "torzsi" Ádámról, még akkor sem, ha neki egy kicsit még várnia kell. Bár torzsi banja majd csak ősszel évül el, a hazai CS:GO egyik, ha nem a legtehetségesebb játékosa már most készülhet arra, hogy Major kvalikon, RMR versenyek selejtezőin indul. Sajnos a mostani FLASHPOINT kvaliknak még ki kell maradniuk, de a következő Majorért már torzsi is harcba szállhat majd.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!