Akciófigyelő: Egy 2020-as brutális akciójátékot tölthettek le ingyen

Akciófigyelő: Egy 2020-as brutális akciójátékot tölthettek le ingyen

Akcióban és vérben gazdag verekedős játék vár rátok ingyen a készlet erejéig.

Továbbra sem kapcsol vissza az Indiegala, ugyanis az elmúlt hetek legjobb ingyenes játékát adja oda mindenkinek, aki regisztrál az oldalukra. Az Exit Limbo: Opening a Virtual Craft Studio indie játéka, amelyet maga az Inidegala karolt fel, hogy az ő nevük alatt kerüljön a boltok polcaira. Egy brutális, 2,5D-s akciójátékot szerezhettek meg most nulla forintért.

Exit Limbo: Opening

A neo-retro stílust tökéletesen használták fel a fejlesztők, hogy keretet és hátteret adjanak a verekedésre épülő játékmenetnek. Mr. Rhino egy vonatszerencsétlenség egyetlen túlélője, aki egy párhuzamos valóságban ébred fel. A helyszín a szülővárosa, azonban valami nem stimmel. Hirtelen mindenki az életére tör, aki csak az útjába kerül. A történet maga nem túl vaskos, de nem is ez a lényeg egy olyan akciójátékban, ahol balról jobbra kell végigverni minden ellenséget. Kombók, speciális mozdulatok és hasznos képességek segítik Mr. Rhinót, hogy egy darabban élje túl a Limbót. 

Az Exit Limbo: Opening megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és indulhat a püfölés.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Töltöttél már le ingyenes játékot az Indiegala oldaláról?