Akciófigyelő: Itt van az ingyenes tölthető Horizon Zero Dawn

Akciófigyelő: Itt van az ingyenes tölthető Horizon Zero Dawn

A Play at Home projekt a következő szintre lépett, megérkezett az ingyenes Horizon Zero Dawn.

Néhány héttel ezelőtt jelentette be a PlayStation és a Sony, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzetben szeretnének segíteni a gamereknek. Útjára indították a Play at Home programot, amelyek keretében számos remek videójátékot tölthetnek le konzoljaikra a PlayStation 4 tulajdonosok. Az ínycsiklandó fagyiskehely tetejére megérkezett a cseresznye, ugyanis már nem kell tovább várnotok az ingyenes Horizon Zero Dawn Complete Editionre, a PS4 egyik legjobb videójátékra.

Horizon Zero Dawn Complete Edition

2017 májusában jelent meg PS4 exkluzív címként a Horizon Zero Dawn. Aloy kalandjait egy gépek uralta világban élhetitek át, ahol minden bokorból lecsaphat rátok az ellenség. A mechanikus lények elleni harc látványos, izgalmas és nagyon ritkán unalmas, ezért semmi panasz nem érheti a játékmenetet. A történet kellően izgalmas és csavaros, hogy végig lekössön, ami egy újabb pluszpont a játék mellett. Remek a grafika, egyben van a hangzás, rengeteg felfedezni való dolog rejtőzik az eldugott sarkokban. Tele van tartalommal a HZD, egyszerűen kihagyhatatlan minden PS4 tulajdonos számára. Nem véletlen söpört be egy rakat díjat a legnagyobb gálákon a Guerilla Games alkotása.

Az ingyenes Horizon Zero Dawn Complete Editiont április 20-tól egészen május 14-éig letölthetitek a PlayStation Store-ból. A kulcsok nem fogynak el, ezért nem kell azonnal félredobni mindent és meglátogatni a virtuális boltot.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van PS4 konzolod?