Újabb NA játékosokat veszített a CS:GO a VALORANT javára

Újabb NA játékosokat veszített a CS:GO a VALORANT javára

Xeppaa és floppy tovább léptek, a többi ex-C9 játékosról még nem tudni semmit.

Az NA CS:GO már csak a koronavírus járvány miatt is nagy bajban lenne, de erre rájött még a VALORANT megjelenése és fejlődése is. CS:GO fronton minden szem Európára szegeződik, mindenki az EU mezőnyben akar kiteljesedni, ami egyszerűen nem lehetséges. Számos NA csapatot és játékost veszített már a Counter-Strike és ki tudja mennyit fog még.

Legutóbb a Cloud9 dobta be a törülközőt. Hiába próbálkoztak EU és NA mix felállással, nagyon elmaradtak a várt szinttől, így kukázták a teljes csapatukat és jelenleg Cloud9 CS:GO divíziója nem létezik. Játékosaik jövőjét csak találgatni tudtuk eddig, most viszont ketten is bejelentést tettek közzé.

Ahogy arra számítani lehetett, floppy és Xeppaa, az ex-csapat két amerikai játékosa VALORANTra váltott. Immáron hivatalosan is a Cloud9 Blue csapatát erősítik. Kíváncsian várjuk, hogy a Riot játékában mire lesznek majd képesek.

A többiekről egyelőre nem tudni semmit. ALEX már elhagyta a C9 kötelékét és bár őt is szóba hozták a VALORANTtal, egyelőre még semmi sem biztos. Es3tag és mezii továbbra is a C9 tagjai, inaktív játékosként.

A Cloud9 Blue VALORANT csapata:

  • Mitch "mitch" Semago
  • Nathan "leaf" Orf
  • Son "xeta" Seon-ho
  • Michael "poiz" Possis
  • Ricky "floppy" Kemery
  • Erick "Xeppaa" Bach

Ezt olvastad már?

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!