Akciófigyelő: Teljesen ingyen egyensúlyozhattok várásokkal ebben a játékban

Nagyon egyedi indie játék vár rátok teljesen ingyen a készlet erejéig.

Elgondolkoztatok már, hogy milyen érzés lehet egy hatalmas várost felépíteni a virtuális térben? A SimCity ebből táplálkozik már évek óta, azonban a BalanCity képes volt eggyel továbbgondolni a játékmenetet. Itt a városépítés mellett oda kell figyelni az egyensúlyra, ami egyben tartja az egész rendszert. Az IndieGala most ezt a programot kínálja ingyen a készlet erejéig.

BalanCity

A MeNic Games megpróbálta a SimCity sorozat első részeit ötvözni a Jengával. Az eredmény egy szórakoztató, vicces, de pokolian nehéz ötvözet lett, ami garantáltan leköti majd az erre fogékony gamereket. Különböző kihívások, számos küldetés vár rátok, amelyekben limitált erőforrásokból kell létrehozni a lélegző gépezetet, ami szó szerint minden körülmény között megáll a lábán. A világ leghíresebb épületei színesítik a programot, legyen szó az Eiffel-toronyról, vagy a Washington-emlékműről.

A BalanCity megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és indulhat a virtuális városépítés.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál valaha Jengával?