Üzlet: Úgy tűnik, hogy mégsem lesz a Microsofté a Discord

Hiába használják 140 millióan a Discordot, egyelőre még nem termeli úgy a pénzt, ahogy arra sokan számítanak.

A Discord minden felvásárlási ajánlatot lesöpört az asztalról, vagyis sem a Microsoft, sem az Amazon, sem az Epic Games nem szerezheti meg a népszerű csevegőalkalmazás tulajdonjogát. Márciusban még 10 milliárd dolláros összegekkel dobálóztak az interneten, de a jelek szerint még ekkora összeg sem elég arra, hogy valamelyik gigacég megkaparintsa magának a világ egyik legnépszerűbb online chat platformját.

Egyelőre megtartja függetlenségét a Discord, hiába nem nyereséges még a projekt. Havonta nagyjából 140 millió felhasználóval büszkélkedhet a csevegőplatform, azonban "csak" 130 millió dolláros árbevételt termelt a cég 2020-ban. A Microsoft ilyen feltételekkel vette volna át a vállalkozást, amely becsatornázható lett volna az Xbox felületére, mint egy könnyedén használható felület, amelyen kommunikálhatnak a játékosok. 

Mind a Discord, mind a Microsoft hajlandó arra, hogy újratárgyalják a jövőben a felvásárlás feltételeit, azonban egy időre marad minden a régi kerékvágásban. 

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te használod a mindennapokban a Discordot?

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.