Akciófigyelő: Két videójátékot ad ingyen ezen a héten az Epic Games

Akciófigyelő: Két videójátékot ad ingyen ezen a héten az Epic Games

Két teljesen eltérő stílusú játékra csaphattok le nulla forintért az Epic Games Store-ban.

Ezúttal két remek játékkal kedveskedik a gamereknek az Epic Games Store. Egyetlen üröm van csak az örömben, hogy 2020 decemberében már be lehetett zsákolni ingyen az Alien: Isolationt. Ha lemaradtatok az egyetlen napig tartó akcióról, akkor itt a lehetőség, hogy pótoljátok az elmúlt évek egyik legjobb horrorjátékát. Amanda Ripley kalandjai mellett a Hand of Fate 2 vár rátok, amely egy különleges egyvelege a kártyagyűjtögetésnek és a valós idejű akcióknak.

Alien: Isolation

Az Alien, avagy magyarul Nyolcadik utas a halál kultfilmként vonult be a történelemkönyvekbe. Nem véletlen, hogy megannyi folytatást és spinoffot megélt a sorozat, amely természetesen a videójátékok világába is beszivárgott. Az Alien: Isolationben a hatalmas két lábon járó földönkívüli szörny elől kell elbújnotok, miközben megpróbáljátok megoldani a feladványokat Amanda Ripleyként. A sztori 15 évvel játszódik az eredeti Alien film története után, ezért kötelező mindenkinek kipróbálni, aki már ismerősen mozog a Nostromo fedélzetén.

Hand of Fate 2

A Hand of Fate 2 merőben más játékmenettel rendelkezik, mint az Alien: Isolation, de pont ezért kell mindkét játékra lecsapni. Egy virtuális társasjátékban veszhettek el, amelyben az új kártyák új kalandokat jelentenek. A valós idejő harcokban nem kegyelmeznek az ellenfelek, ezért mindent bele kell adnodok, ha nem akartok idejekorán elvérezni a kihívások között.

Az ingyenes Alien: Isolation és Hand of Fate 2 játékokat április 29-én, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!