Akciófigyelő: Egy remek körökre osztott stratégia lehet ingyen a tiétek

RPG elemekkel megtűzdelt körökre osztott stratégiát ad ingyen limitált ideig az Indiegala.

Egészen 2007 januárjáig kell visszatekerni az idő kerekét, ugyanis ekkor jelent meg a DVS fejlesztésében az Ascension to the Throne. A játék elnyerte a rajongók tetszését, Steamen a "nagyon pozitív" besorolás alatt találjátok meg. Most ezt a videójátékot ingyen behúzhatjátok a készlet erejéig, hála az Indiegala oldalának.

Ascension to the Throne

A 2006-os E3 gálán mutatta be az 1C Entertainment a fantasy világban játszódó kalandot, amelyben egyszerre keverednek a körökre osztott, valamint a valós időben játszódó események. A taktikai harcok kihívást jelenthetnek még a tapasztalt gamereknek is, ezért ajánlott koncentrálni minden lépésre. A trón visszahódítása nem egyszerű feladat, szövetségesekre lesz szükségetek, hogy elérjétek a végső célotokat. A kiadó alá olyan címek tartoznak, mint a King's Bounty, a Men of War sorozat és a múlt héten megjelent Secret Government.

Az Ascension to the Throne megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és indulhat a trón megszerzéséért folytatott csaták sorozata.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a King's Bounty sorozattal?