Eddig bírta az Astralis ötöse, device átigazolt egy másik csapatba!

Eddig bírta az Astralis ötöse, device átigazolt egy másik csapatba!

Egyelőre mindenki csak keresi a szavakat.

Finoman szólva is nehéz hónapok állnak az Astralis mögött. Idén különösen, de már tavaly is látható volt, hogy nem képesek azt a magas szintet hozni, mint korábban, elmaradtak a győzelmek és elmaradtak az ünneplések is. Jó ideje azt találgatja már mindenki, hogy mi lesz a csapat sorsa, most végre megtört a csend!

Nem bírta ki a nehéz időszakot az Astralis csapata, kezdőötösük ezennel hivatalosan is megbomlott. A négyszeres Major győztes és kétszeres Major MVP dán AWP-s, Nicolai "device" Reedtz elhagyta az Astralis kötelékét és már be is jelentette új csapatát. Nem csalás, nem ámítás, device a NiP-be igazolt!
A dánok ezzel egyik legrégebbi és egyben legerősebb játékosukat veszítették el. Device 2016, az Astralis megalakulása óta a csapatot erősítette és nem csak a dán CS:GO, de a világ egyik legjobb játékosává vált az évek alatt. Az Astralis összes győzelménél ott volt, AWP-jétől minden versenyen rettegtek az ellenfelek, mostantól viszont a NiP-ben folytatja karrierjét.

"Rendkívül nehéz elhagyni az Astralist. A srácokat mindig is a családomnak tekintem majd, de a jelenlegi COVID éra elgondolkoztatott. Hol látom magam a legjobb helyen, ha minden visszatér a normális kerékvágásba? Egy ideje Svédországban élek, beszélem a nyelvet és rendkívül izgatott vagyok a NiP miatt. Sok erőt ad, hogy egy olyan szervezethez csatlakozhattam, mint a NiP, ahol oly sok legendás játékos megfordult már." - nyilatkozta device az átigazolása kapcsán.

A NiP jelenlegi felállása:

  • Fredrik "REZ" Sterner
  • Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora
  • Hampus "hampus" Poser
  • Nicolai "device" Reedtz
  • Erik "ztr" Gustafsson (beugró)
  • Björn "THREAT" Pers (edző)

Device 3 éves, hosszútávú szerződést kapott és természetesen az AWP-t forgatja majd a NiP színeiben. Ez egyben azt is jelenti, hogy a svéd csapat megvált nawwktól. A fiatal svéd átigazolási listára került, a csapat következő versenyén pedig már device játszik majd a helyén.
Azt egyelőre nem tudni, hogy az Astralis ennek hatására, hogyan alakítja át a csapatát. Visszajön es3tag? Esetleg mások is elhagyják az Astralist? Feltehetőleg nem kell sokat várnunk és ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!