Gwent Open #1: ideje megismerni a versenyzőket!

Gwent Open #1: ideje megismerni a versenyzőket!

A Gwent Masters 3. szezonja végre kezdetét veszi a hétvégén!

A Gwent Masters 2. szezonjának decemberi lezárását követően, ahol Pajabol hódította el a bajnoki trófeát, a játékosok és csapatok gőzerővel kezdtek el készülődni a februárban induló 3. szezonra, melynek első igazán nagy megmérettetése április 24-én és 25-én zajlik. A februári és márciusi selejtezők során a jól megszokott módon 8 játékos került be az Open #1 névre hallgató szakaszba, ahonnan a nyertes bejut majd a 3. szezon döntőjébe, illetve egész szép pénznyereménnyel is távozik. Nézzük is meg, kikkel találkozhatunk a hétvégi bajnokság folyamán, illetve miket kaphatunk a stream nézéséért.

Jöjjenek a résztvevők!

Bart933

Az első játékos, aki bekerült a Gwent Open #1-ra, a lengyel Bart933. A Team Legacy tagjaként 1940 lejátszott meccse tekintélyes mennyiség, ám így sem tartozik a listavezetők közé. Kedvenc frakciója a Northern Realms, ám kérdéses, hogy ez a frakció milyen szerephez juthat majd a hétvégi megpróbáltatásokon.

Tobliat

Tobliatot valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, aki látott akár csak egy Gwent bajnokságot is: a lengyel fenegyerek, másnéven Tailbot, szintén a Team Legacy tagjaként biztosította szereplését a Gwent Open #1-ra. A legkevesebb lejátszott meccsével, ám a legjobb győzelmi aránnyal félelmetes teljesítményt nyújtott, és meglátjuk, előkerül-e kedvenc lapja ebben a metában.

Foreveryolo322

A 2. selejtezőről bejutó ukrán Foreveryolo322-nél, akárcsak Tailbotnál, a lejátszott meccseinek alacsony száma és győzelmi aránya a legfeltűnőbb. Ezidáig nem szerepelt hasonló jelentőségű megmérettetésen, így kíváncsian várjuk, milyen teljesítménnyel rukkol majd elő, és mire lesz képes SK paklijával.

Kams134

Egy újabb lengyel ismerős arc, Kams134, a Team Leviathan Gaming tagjaként jutott be a legjobb 8 közé. A legtöbb lejátszott párharc tartozik a nevéhez, ám valószínűleg ebből kifolyólag is az övé a leggyengébb győzelmi arány. Ezek azonban csak számok, és vele mindenképpen számolnia kell majd ellenfeleinek, hiszen nem egy kezdő az Openek történelmében.

Pajabol

Egy újabb nagy név, mi több, egy bajnok a következő játékos, szintén a Team Leviathan Gaming csapatából. Pajabol egyik jelenlegi értéke sem tűnik kiemelkedőnek, de sokan emlékezhetünk még arra, milyen bravúros teljesítményt nyújtott decemberben a trófea megszerzésekor; érdemes lesz az ő meccseit is figyelemmel követni.

Redrame

Rengeteg lejátszott meccs, átlagos győzelmi arány és nagy nyújtózkodások: ez jellemzi az amerikai Redramet a Team Aretuza csapatából, aki szintén nem újonc ezen a színtéren. Mérkőzései során rajta látszik leginkább, ha izgul, és győzelmei esetén semmi sem marad biztonságban szobájában. Meglátjuk, mire lesz most képes a hétvégén!

TheShaggyNuts

Az osztrák játékos szintén az Aretuza csapatát képviseli, és szintén egy meglehetősen ismert névről van szó a versenyzők között. Shaggy kedvenc lapja a Foglet, amit régóta nem láthattunk a metában, így kérdéses, hogy vajon előkerül-e egyáltalán majd Monster paklijában.

Justheadbuttplay

Végül, de nem utolsósorban, a névváltoztatók között köszönthetjük Gravesh-t, akit már tavaly is láthattunk számtalan megmérettetésen, így a mostani szakaszban is veszélyes ellenfélnek számít. Mindezt ráadásul alátámasztja magas győzelmi aránya is, úgyhogy semmiképpen sem lehet őt félvállról venni.

Nézői jutalmak

Most sem maradunk nézőként üres kézzel: az új Twitch drops rendszer alapján a következő jutalmakkal gazdagodhatunk:

  • 2 óra streamnézés: 50 Meteorite Powder
  • 4 óra streamnézés: 50 Meteorite Powder + Pavko Gale profilkép
  • 6 óra streamnézés: 1 darab Ultimate hordó
  • 8 óra streamnézés: 1 darab Ultimate hordó.

A hétvége mindkét napján számolja a rendszer, hány órán keresztül nézzük a közvetítést. Ne felejtsétek el összekötni a GOG-os fiókotokkal a Twitch profilotokkal ITT. Az adás mindkét nap 16:00-kor veszi kezdetét a CD Projekt Red hivatalos csatornáján!

Mindemellett pedig vasárnap egy kb. 50 perces fejlesztői videó is érkezik, melyben szaftos híreket és információkat kapunk a májusban érkező újdonságokról.

Ti kinek fogtok szurkolni a hétvégén? Van már most titkos favoritotok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Gwent Hungary FB csoport

Kövess Minket!