Első meccsük után, azonnal az élre állt a Budapest Five a Y-Games tabelláján

Még a héten jön a következő ellenfél.

Nem szabad persze egy ellenfelet sem lebecsülni, de valljuk be, tegnap mindenki azt várta, hogy a Budapest Five átgázol majd az eSuba Youngsters csapatán. A két ötös a Y-Games PRO Series 2021 keretein belül találkozott egymással és nem kellett csalódnia a magyar szurkolóknak.

Bo2-es meccs révén Overpasson én Nuke-on játszottak a csapatok, ezek közül Overpass sikerült szorosabbra, de a BP5 szempontjából ott sem volt nagy gond. Remekül kezdték a pályát, 7-1-ig is elhúztak az eSuba mellett, akik csak ezután tudták kicsit összekapni magukat. 6-9-re mentették a félidőt és bár volt 1-2 szép körük a második játékrészben is, összességében mégis a Budapest Five uralta a pályát. Sok volt a hiba az eSuba oldalán, a buta agressziók, a hibás vakítók, amik után hiába tolták át a füstöket, azonnal visszalőtték őket. 

A 16-10-es BP5 győzelemmel záruló Overpass után jött Nuke, az a Nuke, ami már koryék választása volt. Itt már tényleg átgázoltak ellenfeleiken, sokáig a 16-0 is benne volt a pakliban, de végül "csak" 16-2-re tudták megnyerni a pályát.
Ezzel a 2-0-ás győzelemét járó 3 pontot meg is kapta a BP5 és mivel borzasztó jó köraránnyal nyerték a pályákat, jelenleg ők is vezetik a tabellát. Következő meccsük pénteken, április 30-án lesz a cseh eEriness ellen, azt a meccset is élőben követhetitek majd az Esport1 csapatával.

A verseny tabelláját és a többi csapat eredményeit ITT találjátok.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!