Akciófigyelő: Egy második világháborús játék ingyen lehet a tietek

Akciófigyelő: Egy második világháborús játék ingyen lehet a tietek

Nem mai darabról van szó, de a háborús játékok szerelmeseinek kár lenne kihagyni.

Az Indiegala egy újabb 1C Entertainment videójátékot ad ingyen. Ezúttal a kiadás mellett a fejlesztést is magára vállalta az 1C csapata, a végeredmény a Theatre of War 2: Africa 1943 lett, amelyet 2009 áprilisában dobtak piacra. A megjelenés óta eltelt tizenkét év hosszú időnek számít az iparban, ezért nem szabad összehasonlítani a manapság megjelent játékokkal ezt a második világháborús programot.

Theatre of War 2: Africa 1943

A címből már leszűrhetitek, hogy Afrika sivatagos környezetében kell megvívnotok a csatákat. Az egyik oldalon Rommel és az Afrika Korps sorakozott fel, a másik oldalon a Tengelyhatalmak erői várnak a megfelelő alkalomra, hogy lecsapjanak a Szövetségesekre. Nektek előbbi tábornok csapatait kell irányítanotok a nehéz terepen, hogy megszerezzétek a fontos győzelmeket, amelyek elhozhatják a békét Afrikában. A 15 küldetésben szerepet kapnak a britek és amerikaiak mellett a németek is, így mindkét oldal erősségeit és gyengeségeit megismerhetitek. Több mint 50 féle járműtípus, 30 egyedi épület és rengeteg taktikázási lehetőség vár rátok, ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget.

A Theatre of War 2: Africa 1943 megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és máris belethetitek magatokat a háború forgatagába.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!