Akciófigyelő: Most egy szamurájos RPG-t húzhattok be ingyen

Akciófigyelő: Most egy szamurájos RPG-t húzhattok be ingyen

A Steam értékelések alapján egy "nagyon pozitív" videójátékot tölthettek le nulla forintért.

Menetrendszerint megérkezett az Indiegala legújabb ingyenes játéka, amely a feudális Japánba kalauzol el titeket. A Discgraced limitált ideig ingyen tölthető le az oldalról, ezzel több, mint 3000 forintot spórolhattok, ugyanis ennyibe kerül jelenleg a Steamen teljes áron a program.

Disgraced

A Corrosive Studios indie játékában 2D-s környezetben lázadhattok fel a feudális Japánban. A kegyetlen és zsarnokoskodó sógun megállítása nem egyszerű feladat, azonban egy ütőképes csapattal képesek lehettek rá. A saját forradalmatok levezénylése kizárólag a ti kezetekben van, állítsátok össze a szövetségesekből álló bandát, döntsétek meg az uralkodót, aki kizsákmányolja a népét. Dinamikus történet, rengeteg döntési helyzet és történelmi hűség vár rátok, így egy remek élményben lehet részetek. Ninjaként és roninként egyaránt elmerülhettek a világban, rajtatok áll, hogy melyik utat választjátok főhősötöknek.

A Disgraced megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és máris indulhat a forradalom szervezése.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valaha a Ghost of Tsushimával?