Hirdetés

Akciófigyelő: Most egy szamurájos RPG-t húzhattok be ingyen

A Steam értékelések alapján egy "nagyon pozitív" videójátékot tölthettek le nulla forintért.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 13

Astralis vs. Endpoint

Hirdetés

Menetrendszerint megérkezett az Indiegala legújabb ingyenes játéka, amely a feudális Japánba kalauzol el titeket. A Discgraced limitált ideig ingyen tölthető le az oldalról, ezzel több, mint 3000 forintot spórolhattok, ugyanis ennyibe kerül jelenleg a Steamen teljes áron a program.

Disgraced

A Corrosive Studios indie játékában 2D-s környezetben lázadhattok fel a feudális Japánban. A kegyetlen és zsarnokoskodó sógun megállítása nem egyszerű feladat, azonban egy ütőképes csapattal képesek lehettek rá. A saját forradalmatok levezénylése kizárólag a ti kezetekben van, állítsátok össze a szövetségesekből álló bandát, döntsétek meg az uralkodót, aki kizsákmányolja a népét. Dinamikus történet, rengeteg döntési helyzet és történelmi hűség vár rátok, így egy remek élményben lehet részetek. Ninjaként és roninként egyaránt elmerülhettek a világban, rajtatok áll, hogy melyik utat választjátok főhősötöknek.

A Disgraced megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és máris indulhat a forradalom szervezése.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te játszottál már valaha a Ghost of Tsushimával?

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés