Akciófigyelő: 100 dollárnyi ingyenes tartalmat húzhattok be az Epic Gamesen

Akciófigyelő: 100 dollárnyi ingyenes tartalmat húzhattok be az Epic Gamesen

Egy nagyon különleges akció keretében 100 dollárnyi extra tartalom vár rátok egy remek játékhoz.

Már közel 100 ingyenes játékra csaphattatok le az Epic Games Store-ban, azonban itt az első olyan alkalom, amikor extra tartalmak várnak rátok. Alapból nem kell fizetni az Idle Champions of the Forgotten Realmsért, de az extra kártyákért, ládákért és hősökért komoly összegeket ott lehet hagyni a pénztáraknál. Az előrehaladást azzal könnyíti meg az Epic, hogy 100 dollár értékben ad bónuszt a D&D alapokon nyugó stratégiai RPG-hez. 

Idle Champions of the Forgotten Realms

Egy hatalmas kalandban egyesíti az Idle Champions of the Forgotten Realms a Dungeon & Dragons történeteinek legfontosabb szereplőit és eseményeit. A Codaname Entertainment fejlesztésében készült 2020-ban megjelent játék hasonlít azokra a mobilos programokra, amelyben akkor is történik előrehaladás, ha épp nem ültök ott a képernyő előtt. A kattingatás során hatalmas csatákat vívhattok meg, amikből extra aranyra tehettek szert, így még erősebb ruhákba öltöztethetitetiek a karaktereiteket. Ez a körforgás viszi előre a játékot, amelyben a Baldur's Gate, Tomb of Annihilation és Curse of Strahd ikonikus kalanjdai elevenednek fel. Az Epic Games ehhez a játékhoz ad 100 dollárnyi extra tartalmat (hősök, kártyák és ládák minden mennyiségben) a jövő héten.

Az ingyenes Idle Champions of the Forgotten Realms extrákat május 6-án, délután 5 óráig adhatjátok hozzá az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!