Akciófigyelő: Egy nyílt világú akció-kalandjátékot ad ingyen jövő héten az Epic Games

Akciófigyelő: Egy nyílt világú akció-kalandjátékot ad ingyen jövő héten az Epic Games

Teljes áron majdnem 8000 forintba kerül, de az Epic Games Store-ból 0 forintért húzhatjátok be hamarosan a játékot.

Egyetlen hétig kellett csak azon aggódni, hogy az Epic Games Store nem valódi ingyenes játékkal tömi ki a zsebeteket, hanem "csak" ingyenes tartalmakkal, egy amúgy is free játékhoz. A jövő héten egy 2019-es akció-kaland vár rátok, amely egy hatalmas nyílt világú környezetbe helyezi a karaktereket. Ez a Pine, ami jeleneg csak a Steamen vásárolható meg, ott is 20,99 €-t kérnek érte.

Pine

Egy olyan világban kell harcolnotok a túlélésért, ahol nem az ember áll a tápláléklánc csúcsán. A Pine-ban minden a klasszikus nyílt világú elemekről szól. Fedezzetek fel minél több területet, küzdjetek meg a szörnyekkel, akik keresztezik az utatokat, továbbá a kapott képességpontokkal lépjetek egyre magasabb szintekre. Hue segítségével valódi kereskedőkké válhattok, elmélyült beszélgetéseket folytathattok a többi emberrel, vagy épp leigázhatjátok az összes biomot. Nem akar sokat markolni a Pine, de pont ezért azt kapjátok, amire számítotok egy tucatcímtől, ami kicsit csavar csak a dolgokon.

Az ingyenes Pine videójátékot május 6-én, délután 5 órától adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!