Nem aratott osztatlan sikert a WoT Steam megjelenése

Nem aratott osztatlan sikert a WoT Steam megjelenése

Bár tíz év után végre Steamen is elérhető a játék, a rajongók mégis elégedetlenek a megvalósítással.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a World of Tanks tíz év után végre Steamen is elérhetővé vált, azonban a megjelenés óta többnyire negatív fogadtatásban részesült a játék. A játékosok legfőbb problémája, hogy nem lehet a már meglévő World of Tanks fiókon folytatni a kalandokat, így ha valaki Steamen keresztül szeretne játszani, akkor új fiókot kell létrehoznia.

A fejlesztők szerint technikai akadályai vannak annak, hogy a már meglévő fiókon elért eredmények, na meg persze a virtuális javak átvihetőek legyenek Steamre, így viszont ha valaki a Valve virtuális áruházából szeretné indítani a játékot, akkor azt mindenképp új fiókon kell megtennie.

sszeengednek a pro és veterán játékosokkal. Sok ember kedvét el fogja venni." -írja Steamen az egyik hozzászóló

Nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy valóban technikai probléma áll a döcögős indulás hátterében, ebben az esetben viszont érdemes lehetett megfontolni a Steam exkluzivitást -hasonlóképp a játék mobilos és konzolos verzióihoz hasonlóan-, ami egy teljesen új kezdet lehetőségével kecsegtetett volna.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.