Akciófigyelő: Egy 2020-as játékot ad ingyen a Steam limitált ideig

Akciófigyelő: Egy 2020-as játékot ad ingyen a Steam limitált ideig

Még néhány napig nulla forintért lehet a tietek a 2020-as ugrálós kalandjáték.

A Rusty Lake Hotel után ismét itt van egy videójáték, amelyért egyetlen forintot sem kér a Steam. Az ingyenes Nubarron: The adventure of an unlucky gnome alapból közel 3000 forintba kerül, azonban a következő néhány napban egyetlen forintot sem kell érte kifizetnetek. 

Nubarron: The adventure of an unlucky gnome

A Nastycloud fejlesztőcsapat 2014-ben tette fel a Nubarron tervét Kickstarterre, ami csak lassan indult be. Végül 2019 novemberében leplezték le a kész játékot, így 2020 januárjában nem voilt semmilyen akadálya a megjelenésnek. Egy gnómot kell irányítanotok ebben az ugrálós-kalandban, aki egy varázslatos világban teljesíti a küldetéseket. A rajzolt világ, a remek zene és a változatos karakterek együttesen képviselnek olyan értéket, ami bőven megéri azt a pár kattintást. Természetesen a boss fightok sem maradhatnak ki, azonban a végső ellenfelekig vezető út is kellően izgalmas. A gnómnak legfontosabb eszköze a harcok megnyerésében a felhője, amelynek villámcsapásai elől nem menekülhetnek az ellenségek.

A Nubarron: The adventure of an unlucky gnome május 9-én 19:00-ig érhető el ingyenesen Steamen, ha eddig az időpontig hozzáadtátok a fiókotokhoz, akkor örökre megmarad és bármikor játszhattok vele.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hány játékod van Steamed?