Showmeccsel és POV streamekkel támad a DreamHack Masters Spring rájátszása

Izgalmas újdonságokkal készül a hétvégére a DreamHack.

Ma és holnap még pihennek, illetve gyakorolnak a csapatok, pénteken viszont folytatódik a DreamHack Masters Spring, jön a rájátszás, ahol már a legjobb hat csapat méri majd össze tudását. Izgalmas meccsek előtt állunk, de ha mindez nem lenne elég, akkor több újdonsággal is készül a DreamHack a meccsekre.

Most is lesz showmeccs! Legutóbb az ESL Pro League döntője előtt láttuk összecsapni a félkész Tuscanon a Team YNk és Team SPUNJ felállásokat. Ezúttal nem a legendás 1.6-os pálya, hanem Ancient lesz a főszerepben, az az Ancient amelyik tegnap került be a versenypályák közé, méghozzá Train helyére. A csapatokat ezúttal SPUNJ és MACHINE rakja majd össze, de még nem tudni, kik csatlakozhat majd melléjük.

Biztosan voltatok már ti is olyan helyzetben, amikor bosszankodtatok, hogy az observer pont lemaradt egy fragről, hogy sokkal érdekesebb lenne a pálya másik oldalán lévő játékost nézni vagy egyszerűen csak egyetlen játékost követni egész meccsen és mindent az ő szemszögéből látni. Mostantól erre is lesz lehetőség.

A DreamHack Masters Spring rájátszásában saját POV streamek is lesznek majd a játékosokról, tehát a pénteki Astralis vs G2 meccsen például simán megnézhetjük NiKo vagy huNter szemszögét is. Alaposan kielemezhetjük, hogy hogyan is játszik, mit is csinál mondjuk az A-t terelő NiKo, míg a többiek B-re készülnek, hogyan használják a gránátokat, hogyan peekelnek, stb. A POV streameken persze nem lesz kommentátorhang, ahogy a játékosok kamerái is hiányozni fognak. Próbának viszont mindenképpen érdekes lesz, aki több monitor előtt ül egyszerre, annak érdemes lesz a magyar közvetítés mellett megnyitnia a kedvenc játékosának is a közvetítését.

Az Astralis vs G2 meccs POV streamjei:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!