Hirdetés

Visszatért a Liquid edzője, akivel anno letaszították a trónról az Astralist!

Jöhet a Liquid éra?

Hirdetés

Nitr0 elvesztése nagy csapás volt a Liquid számára, ahogy Twistzz kispadra ültetésekor is sokan húzták a szájukat. A Liquid fanok szerencséjére azonban egészen meggyőző a jelenlegi felállás, FalleN ismét fénykorát élheti és Grim is egyre magasabb szintekre fejlődik. Az eredmények mégis elmaradtak, sokak szerint az edző miatt.

A kommentátorként és elemzőként is bizonyított Jason "moses" O'Toole tavaly nyáron igazolt a Liquidhez, ám a csapat saját bevallása szerint is, ő inkább mental coach volt, semmint taktikai. A játékosok mentális egészségéért felelt, azért, hogy ne essenek szét meccs közben, nehéz helyzetekben sem, de taktikailag nem feltétlen tudott hozzátenni annyit a csapat munkájához, mint más edzők. 

Talán éppen ezért döntött most úgy a csapat, hogy visszahozzák korábbi edzőjüket. Eric "adreN" Hoag már 2015-ben és 2016-ban is a csapatot erősítette, de ami még ennél is fontosabb, hogy ő állt a játékosok mögött 2018 és 2020 között is, amikor a Liquid hét tier 1-es bajnoki címet gyűjtött be, amikor letaszították a trónról az Astralist és amikor rekordidő alatt nyerték meg az Intel Grand Slam 2. szezonját. Az utóbbi években, minig adreN mellett volt a toppon a Liquid és könnyen lehet, hogy most ismét a csapat fellángolásának leszünk majd tanúi.
A régi-új edző bemutatkozására nem kell már sokat várnunk, a Liquid következő versenye a május 20-án kezdődő cs_summit 8 lesz, ami az amerikai csapatok első idei RMR versenye lesz.

A Liquid teljes felállása:

 • Jonathan "EliGE" Jablonowski
 • Keith "NAF" Markovic
 • Jacky "Stewie2k" Yip
 • Michael "Grim" Wince
 • Gabriel "FalleN" Toledo
 • Eric "adreN" Hoag (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
 • Janee 1 hónapja
  túl régi fecske
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés