Szerinted melyik volt a CS:GO eddigi legrosszabb frissítése? - Szavazz te is!

Emlékezték még például az AUG hétre?

A CS:GO legutóbbi frissítése finoman szólva is kiverte a biztosítékot a játékosok többségénél. Az Operationt le kellett már zárni, az új csirkék aranyosak, de az új pályák elég semmitmondók, a Snakebite Case lehetett volna sokkal ütősebb is, a Tain-Ancient csere pedig még sokáig fájni fog.

Ráadásul nem az első olyan frissítés, aminél jogosan húzhatjuk a szánkat. Az évek alatt sok olyan update jött már, ami vagy nem tetszett a közösség többségének, vagy egyszerűen hibás volt. Emlékezzünk csak vissza, milyen káoszt okozott az R8 Revolver megjelenése, és ez még csak egy a sok példa közül. Íme öt olyan frissítés az elmúlt évek CS:GO történelméből, amelyek koránt sem úgy sültek el, ahogy azt a fejlesztők tervezték, a cikk végén pedig megszavazhatjátok, hogy szerintetek melyik volt a legrosszabb.

A zseb AWP

Mindig is sokakat foglalkoztatott a kérdés, hogy kell-e új fegyver a CS:GO-ba? Ha hoznak valami újat a fejlesztők, akkor vajon tudnak neki annyi hasznot adni, hogy megérje lecserélni az M4-et és az AK-t vagy hiába jön új fegyver, azt senki sem használja? Az eddigiek alapján inkább az utóbbi esetekre volt példa. Az R8 botrányosan rossz, de az MP5 sem örvend túl nagy népszerűségnek. Hozzá kell tennünk, hogy az R8 nem véletlen olyan, amilyen. 2015-ben decemberében, amikor megjelent, 1-2 napig játszhatatlan volt a CS:GO. Annyira erős volt a Revolver, hogy semmi értelme nem volt más fegyvert venni, kis túlzással, Mirage B lerakóról el lehetett vele lőni Infernon banánba. A fejlesztőknek gyorsan nerfelniük kellett a fegyvert, ami olyan "jól" sikerült, hogy azóta is használhatatlan az R8.

A szinte semmit sem érő CZ nerf

Továbbra is a CS:GO pisztolyainál maradva, a CZ mindig is az egyik legerősebb darab volt. Hosszú hónapokig ment a CZ nerf miatt a sírás 2014-ben, míg végre a Valve meghallotta a közösség szavát és nerfelték a fegyvert. Tény, hogy a fegyver pontossága álló és guggoló helyzetben is csökkent, de a már-már tömegpusztító erejéből így se veszített sokat. Sokak szerint a mai napig ráférne még egy kis nerf a CZ-re.

Az AUG hét

Nem is olyan rég volt, amikor túlzottan is erős volt az AUG és az SG553, de az még mindig semmi volt ahhoz képest, ami 2014-ben történt. Az AUG hétként elhíresült hét napban tényleg minden a scope-os AR-ek körül forgott. A májusi frissítés növelte a tűzgyorsaságukat és csökkente a visszarúgásukat, ami azonnal totális káoszt eredményezett. Egyszerűen minden más fegyvert felülmúlt akkor az AUG és az SG553.

Eltűntek a botok

2021 januárjában a Valve kivette a botokat a Competitive és a Wingman játékmódokból, vagyis ha egy társunk kifagy, kirage-el, akkor mostantól nem veszi át a helyét egy bot. Elsőre ez nem tűnik nagy gondnak, de sok helyzetben körmentő lehet az az egy szem bot. A Valve annyival próbálta ellensúlyozni a veszteséget, hogy az emberhátrányban lévő csapat minden kör elején extra pénzt kap, így talán a könnyebb vásárlásukkal tartani tudják a lépést a másik csapattal.

-Train +Ancient

Végezetül pedig a legfrissebb öngól. Tény és való, hogy Train nem volt a legnépszerűbb pályák között a versenyeken, de sokan szerették játszani és nézni is. Ráadásul szinte mindenki kapásból tud mondani két olyan pályát, amit inkább lecserélt volna Anceintre. Meglátjuk mi lesz a pálya sorsa, nem lenne jó, ha Vertigo mellett lenne még egy pálya, amit a játékosok döntő többsége egyenesen utál nézni, játszani pedig még inkább.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



A fenti öt közül melyik volt a legrosszabb, leginkább bosszantó frissítése a CS:GO-nak?

  • 17 %
  • 2 %
  • 73 %
  • 0 %
  • 8 %