Hirdetés

Akciófigyelő: Egy horror FPS-t húzhattok be ingyen

Egy 2017-es túlélőhorrorra csaphattok le a készlet erejéig teljesen ingyen.

Hirdetés

A horrorrajongó gamerek Resident Evil: Village lázban égnek, azonban nem ez az egyetlen videójáték, ami megérdemli a figyelmet. Az Indiegala oldaláról a készlet erejéig ingyenesen tölthetitek le a 2017-es Afflictiont, a vérfagyasztó horror FPS-t.

Affliction

A játék helyszíne a kitalált Kelet-Európa, ahol Vasyaként ébredtek fel egy emberkísérleteket végző kutatóintézetben. Nincs emléketek a korábbi életetekről, ezért kénytelenek vagytok átvágni magatokat a szörnyeken, embereken és mutánsokon, hogy választ kapjatok a brutális körülményekre, amely körülvesz titeket Ghulovka országában. Több, mint harminc különbönböző helyszínen lövöldözhettek minden mozgó ellenségre, amelyeket tizenegy egyedi fegyverrel likvidálhattok. Az akció mellett megjelenik a felfedezés, amely extra jutalmakkal kecsegtet. Egy nagyon minimalista videójátékot képzeljetek el, aminek volt egy koncepciója, azonban a megvalósítást nem sikerült tökéletesíteni. A zombis-szörnyes téma elég népszerű volt néhány évvel ezelőtt, de az Afflictionhöz hasonló címek nem javítittok ennek a megítélésén. Néhány órára kikapcsolhat, ha rajongsz a sötét és mocskos horrorjátékok iránt, amiben a fenyegetést nem az atmoszféra jelenti, hanem a szörcsögő-hörgő ellenséges entitások.

Az Affliction megszerzéséhez nincs más dolgotok, mint regisztrálni az Indiegalára, majd felkeresni a játék oldalát. Miután sikeresen a könyvtárhoz adtátok a játékot, csak le kell tölteni, és máris indulhat is a hentelés.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szörnyek vagy zombik?

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés