Akciófigyelő: Már tölthetitek az Epic Games legújabb ingyenes játékát

Egy nyílt világú akciójátékot ad ezúttal ingyen az Epic Games Store.

Korlátok nélkül pusztítani az ellenfelet, miközben folyamatosan erősödik a karakter? A nyílt világban játszódó akciójátékokból Dunát lehet rekeszteni, azonban csak keveseknek sikerült kasszát robbantani. Az Epic Games Store-ból limitált ideig ingyenesen tölthetitek le a Pine-t, ami bár nem kapott akkora figyelmet, a minőségére nem lehet panasz.

Pine

Egy olyan világban kell harcolnotok a túlélésért, ahol nem az ember áll a tápláléklánc csúcsán. A Pine-ban minden a klasszikus nyílt világú elemekről szól. Fedezzetek fel minél több területet, küzdjetek meg a szörnyekkel, akik keresztezik az utatokat, továbbá a kapott képességpontokkal lépjetek egyre magasabb szintekre. Hue segítségével valódi kereskedőkké válhattok, elmélyült beszélgetéseket folytathattok a többi emberrel, vagy épp leigázhatjátok az összes biomot. Nem akar sokat markolni a Pine, de pont ezért azt kapjátok, amire számítotok egy tucatcímtől, ami kicsit csavar csak a dolgokon.

Az ingyenes Pine videójátékot május 13-án, délután 5 óráig adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik szériát kedveled jobban: Far Cry vagy Assassin's Creed?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.