Hirdetés

Akciófigyelő: Egy többszörösen díjazott játékot ad ingyen jövő héten az Epic Games

Egy négy epizódból álló kalandjátékot húzhattok be ingyen a jövő héten az Epic Games Store oldalán.

Hirdetés

A nyílt világú akció-kalandjáték után éles váltás következik az Epic Games Store-on, ugyanis jövő héten a The Lion's Songért nem kell kifizetnetek egyetlen forintot sem. A többszörösen díjazott osztrák alkotás elképesztő atmoszférájával képes beszippantani minden videójátékost, aki fogékony erre a műfajra. A hamarosan érkező ingyenes játék jelenleg közel 3000 Ft-ba kerül a Steamen, ennyit spórolhattok majd néhány kattintással.

The Lion's Song

2016-ban dobta piacra az osztrák Mipumi Games fejlesztőcsapata a The Lion's Song első epizódját, ami azonnal megnyerte magának a kritikusokat. A 20. századi Ausztriában játszódó történet minden egyes epizódjában más-más karakter kapja meg a főszerepet. A hősök kalandjain keresztül megismerhetitek a kor művészeinek és tudósainak életét, akiknek döntései komoly hatással vannak a játékmenetre. Parádés történetvezetéssel, fantasztikus rajzokkal sikerült berobbannia a The Lion's Songnak az indie mezőnybe, a játékosok és a szakértők egyöntetűen pozitív visszajelzésekkel ismerték el a fejlesztőcsapat munkáját. 

Az ingyenes The Lion's Song videójátékot május 13-án, délután 5 órától adhatjátok hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáratokhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te szereted a történetközpontú videójátékokat?

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés